25.9.14

Aquesta tardor conjuntament amb, Aromis, Montblanc Medieval i diferents allotjaments del poble realitzarem un seguit d'activitats d'interpretació del medi.
ASTRONATURA'T A MONTBLANC neix amb la idea de crear un producte turístic de qualitat a la vila de Montblanc, donant valor als espais naturals que envolten la vila, i gràcies a la poca contaminació lumínica del municipi, a aquest cel de tres mil estrelles que podem veure a les nits.
Aprendrem a reconèixer les diferents constel·lacions i les històries que porten associades, i observarem els objectes de l'espai profund amb telescopi, també realitzarem recorreguts de natura on aprendrem a identificar i a utilitzar diferents plantes presents al territori, així com la fauna que ens envolta i tot allò que ens ofereix el medi natural. També visitarem diferents abrics rupestres que són patrimoni natural de la humanitat.
Els allotjaments que participen en aquest projecte són:
-Apartaments el Jaç
-Cal Maginet Hotel
-Hotel Via Aurelia
-Mas de les Talaveres
Trobareu els enllaços en aquest blog.
Aquí teniu unes fotos de la prova pilot d'algunes de les activitats que vam realitzar el passat dijous 18 de setembre a l'ermita de Sant Josep.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada