24.6.14

Del cel a la terra: tastem vi sota els estels

El vi té vida perquè prové d'un ecosistema viu: la vinya, el camp. El tast del vi desperta subtileses en els nostres sentits. Només es pot entendre la connexió íntima dels aromes i sabors del vi amb la dinàmica de tot el que ocorre a la vinya. La vinya, a la vegada, interactua amb tot el que l'envolta: des dels petits grans del terra fins als planetes que ens envolten.

Amb l'ajut de l'absència de llum ens passejarem per la vinya. Intentarem identificar els elements que formen part d'aquest ecosistema. La descripció d'aquests elements ens aproparà a la dinàmica de l'indret.

També amb l'absència de llum tastarem el vi que surt d'aquella vinya. Intentarem trobar com es manifesten els elements que hem descrit abans a través del tast.
Mentres anem tastant diferents vins també observarem els estels i aprendrem a reconèixer les constel·lacions presents en els cels d’estiu.També observarem els diferents matisos dels colors de les estrelles que van del vermell fins el blau passant pels grocs, marrons, taronges i blancs , que també són les tonalitats que podem trobar en els vins.
Explicarem històries mitològiques i observarem amb l’ajut d’un telescopi diferents objectes estelars, connectant el cel amb la terra i el vi amb les estrelles...
Les dates escollides són el dijous 3 i el dijous 24 de juliol i el dijous 14 i dijous 21 d’agost a les 22:00 hores.
Les places són limitades i cal fer inscripció prèvia trucant al 639654561
 Preu: 18€ amb el preu de l'inscripció hi ha una ampolla de vi per a cada assistent.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada