17.4.15

Associació Bocafoscant conjuntament amb el Portal 22 us presenten L'Univers al plat. Aquesta proposta neix a partir d'unes sessions de treball entre Joan Castells cuiner del restaurant  Portal 22 i l'Alexandre Bonanit divulgador astronòmic d'Associació Bocafoscant.
Tots els participants estaran en una taula i l'Alexandre anirà explicant diferents conceptes astronòmics a l'hora que aniran sortint plats inspirats en aquells conceptes. Un autèntic maridatge que us portarà "l'univers al plat". Per acompanyar aquests fantàstics plats el celler Vega Aixalà presentarà tres dels seus vins.
L'Univers al plat és una proposta valenta i creativa que va un xic més enllà en el que és un sopar astronòmic, ja que tots els plats que sortiran en aquest menú degustació estaran inspirats en els diferents elements presents en el cosmos i que simultaniament l'Alexandre ens anirà desgranant. Un cop acabat el menú degustació i les explicacions de l'Alexandre, si les condicions meteorològiques ho permeten, sortirem a la terrassa del Portal 22 per fer una observació amb telescopi i punter làser.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada