29.1.13

Bon dia astronomia,
el proper dissabte 16 de febrer farem el quart sopar astronòmic al restaurant La Socarrimada de Rojals, si esteu interessats en participar-hi podeu reservar plaça trucant a la Socarrimada al telf: 977264059 o escrivint-me un e-mail a bonanitastronomia@gmail.com.
El sopar astronòmic consisteix en una sessió d'astronomia mitjançant l'observació directa amb telescopi reflector de 8" i amb l'ajut d'un punter làser també repassarem les constel·lacions i la seva mitologia associada. Finalment acabarem de complementar continguts a dalt al restaurant amb l'ajut d'un projector i diferents imatges i programes astronòmics.
Pel que fa al sopar el Manel i la Sonia han preparat un menú per l'ocasió que segur que us farà viatjar per les galaxies més gustoses del vostre paladar... en fi, un regal pels sentits.
La sessió astronòmica s'iniciarà a les 19:00 hores, i a continuació sobre les 21:00 hores començarà el sopar. Recordeu que el nombre de participants serà de 15 persones com a màxim o sigui que si voleu apuntar-vos us recomanem que reserveu quan abans millor.
BONA NIT I BON PROFIT!!!!

Aprofitant que la lluna està en quart creixent, farem una observació d'alguns dels seus cràters i mars... També buscarem altres objectes que estan fora del nostre sistema solar o fins i tot fora de la nostra galàxia...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada