17.1.13

Bon dia astronomia,
el proper dissabte 9 de febrer farem el tercer sopar astronòmic al restaurant La Socarrimada de Rojals, si esteu interessats en participar-hi podeu reservar plaça trucant a la Socarrimada al telf: 977264059 o escrivint-me un e-mail a bonanitastronomia@gmail.com.
El sopar astronòmic consisteix en una sessió d'astronomia mitjançant l'observació directa amb telescopi reflector de 8" i amb l'ajut d'un punter làser també repassarem les constel·lacions i la seva mitologia associada. Finalment acabarem de complementar continguts a dalt al restaurant amb l'ajut d'un projector i diferents imatges i programes astronòmics.
Pel que fa al sopar el Manel i la Sonia han preparat un menú per l'ocasió que segur que us farà viatjar per les galaxies més gustoses del vostre paladar... en fi, un regal pels sentits.
La sessió astronòmica s'iniciarà a les 19:00 hores, i a continuació sobre les 21:00 hores començarà el sopar. Recordeu que el nombre de participants serà de 15 persones com a màxim o sigui que si voleu apuntar-vos us recomanem que reserveu quan abans millor.
BONA NIT I BON PROFIT!!!!





Aquest objecte és Jupiter, el planeta més gran del sistema solar. Sabieu que Jupiter anava per estrella? Aquesta pregunta i moltes coses més us explicarem en el proper sopar astronòmic...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada